MERIT® - voor hogere terugwinning van metalen

Met onze nieuwe technologie kunnen we meer non-ferro metalen uit AEC-Bodemas van huishoudelijk afval halen en kwaliteiten met toegevoegde waarde produceren.

REMEX is marktleider op het gebied van technologie en innovatie voor het verwerken van AVI-bodemas.

De groep bundelt zijn knowhow op dit specialistische gebied in de vorm van een modulair concept dat uit vijf technische elementen bestaat, vanaf de centrale asverwerkingsinstallatie tot aan het terugwinnen en opwerken van ferro- en non-ferrometalen en de productie van hoogwaardige aggregaten van minerale as.

Onze nieuwe non-ferrotechnologie, MERIT® genaamd, is uniek voor de markt en staat voor het geoptimaliseerd terugwinnen van waardevolle non-ferrometalen. Hierin komt de ervaring samen die we de afgelopen decennia hebben opgedaan en creëren we toegevoegde waarde en nieuwe businessmodellen voor onze internationale klant.

MERIT® staat voor Metal Recovery Intelligence. Het is intern ontwikkeld en op dit moment wordt er patent voor aangevraagd. De toepassing is doorslaggevend voor een aanzienlijk hogere terugwinning van non-ferrometalen.

Meer info? Klik hier voor de site.
Wij informeren u graag. Klik hier voor het contactformulier.

Hieronder ziet u twee video's over MERIT®
Links: korte video over modulair concept
Rechts: Het proces is hier door ons moederbedrijf Remex Mineralstoff GmbH op grafische wijze weergegeven.

 

400_merit_play_button.jpg     400_merit2_play_button.jpg