Nieuw identiteit voor granova®

In het kader van de Green Deal ontwikkelen we steeds meer verschillende technieken om onze AEC-bodemassen schoon te krijgen en vrij toepasbaar te kunnen maken.

Elk product heeft zijn eigen kenmerken en productieproces. Zelf kunnen we dat natuurlijk prima uit elkaar houden, maar voor onze klanten werd het toch wel wat ingewikkeld.

Wat is granova® nou eigenlijk? Voor velen was granova® enkel het granulaat voor beton. Maar ook de combimix en zelfs het nieuwe drainmix valt onder deze merknaam.

Daarom hebben we gemeend onze granulaten uit AEC-bodemas eens onder de loep te leggen en een manier te vinden om deze eenduidig, helder maar toch met elk zijn eigen identiteit zichtbaar te maken.

Daar is onder staand “merkenhuis” voor granova uitgekomen.

  

 400_granumix.png400_combimix.png400_drainmix.png

 

GRANUMIX

Productietechniek: zeef- en demetalisatietechniek

Toepassing: Dient als zand- en grindvervanger voor vormgegeven betonproducten zoals stoeptegels, buizen, klinkers. Enkel niet-constructieve betonwaren.

 400_granumix.png

 

 COMBIMIX

Combimix is CE-gemarkeerd, volgens NEN-EN 13242.

Productietechniek: na zeving en demetalisering worden de grove korrels gebroken toto een korrelfractie van 0/16mm. Daarna worden ze na een dynamisch (bewegend) wasproces samengevoegd tot een geschikt granulaatmengel voor bijvoorbeeld de wegenbouw. (door Rijkswaterstaat gecertificeerd)

Toepassing: Vrij toepasbaar en kan dienen als ophoog- en funderingsmateriaal voor de infra/bouw.

400_combimix.png

 

DRAINMIX

Door intensieve samenwerking tussen Suez en Heros werd de nieuwe bouwstof Drainmix ontwikkeld. Het is een duurzame en circulaire bouwstof die gemeentes, provincies, waterschappen en ook bedrijven kan ondersteunen bij het realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen.

Productietechniek: na zeving en demetalisering worden de grove korrels gebroken toto een korrelfractie van 0/16mm. Daarna worden ze dynamisch gewassen en blijft een schoon, grof en vrij toepasbaar product over.

Toepassing: Een duurzame fundering op plaatsen waar water op een vertraagde manier afgevoerd moet worden zoals pleinen, parkeerplaatsen, fietspaden en sportvelden.

400_drainmix.png

300_suez_white_payoff_rgb.jpg

 

Meer info? www.granova.nl