Wij hebben een aantal nieuwe recyclinginstallaties in gebruik genomenen en daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie: 

 

Monteur elektro(techniek) - met een vleugje mechanisch

(3-ploegendienst)

 

300_elektrotechniek_05.jpg

 

Als monteur elektro(techniek)/mechanisch werk je samen met 2 mechanisch monteurs in een team aan het onderhoud van onze recyclinginstallaties. Naast periodiek terugkerende werkzaamheden los je ook storingen op zodat de productie zo ongehinderd mogelijk verloopt. Dit vraagt vakmanschap, praktische creativiteit en flexibiliteit en biedt afwisseling, zelfstandigheid en vrijheid. Er wordt gewerkt in een drie-ploegensysteem van vroege, late en nachtdienst.

Heb jij een elektro-achtergrond (niveau 3) en affiniteit met mechanica, dan zou dit weleens een heel leuke baan voor je kunnen zijn! Heb je een andere technische achtergrond en wil je een opleiding in de richting elektro volgen, dan word je ook uitgenodigd om te solliciteren.

Heros Sluiskil biedt een dynamische werkomgeving, ruimte voor eigen initiatief en inbreng, een informele werksfeer en een goed arbeidsvoorwaardenpakket met mogelijkheden voor verdere scholing.

Voor meer informatie over deze functies kun je contact opnemen met de manager Productie en Techniek, (dhr.)  Dirk Cornelisse op nummer 06-52491031.

Je sollicitatie kun je tot 31 oktober 2017 richten aan (mevr.) Dimphy Rijpers, per e-mail: d.rijpers@heros.nl of per post: Heros Sluiskil BV, t.a.v. D. Rijpers, Postbus 1, 4540 AA Sluiskil.